thumbnail

Za Kostolom

Weby

Janči je kresťan. (Ne)obyčajný kresťan. Okrem toho, že napísal knihu o tom prečo (ne)chce byť kresťanom pôsobí ako kazateľ a spoluzakladateľ komunity Za kostolom v Žiline. Jedného dňa náš CEO Janči s kazateľom Jančim viedli filozoficko-náboženskú debatu o tom, či boh existuje. Ak by neexistoval, dnes by sme nepísali túto case study.

Web s online kázňami, podcastmi a kalendárom stretnutí pre cirkev bratskú

Dvaja Jančiovia popri rozhovore prišli s myšlienkou webovej šablóny, ktorá by bola použiteľná nielen pre ich komunitu, ale aj pre viacero spoločenstiev kresťanov po celom Slovensku, Česku a Poľsku. Vytvorili sme preto web, v ktorom si kostoly vedia meniť farebnosť a skladať jednotlivé komponenty podľa svojich vlastných preferencií. Okrem toho šablóna ponúka aj možnosť nahratia podcastov, videí, aby si ich kázne vedel každý vypočuť aj priamo na webe. Na web komunita pravidelne pridáva najbližšie stretnutia kresťanov, ktoré sú zobrazené v prehľadnom kalendári.

Séria ilustrácií

S božou pomocou vytvorilo inoby

Vďaka projektu Za kostolom sme prijali svetlo tak, ako sme pred rokmi prijali medzi seba Božieho dvojníka, nášho UX dizajnéra Zaga. S komunitou momentálne pracujeme na tom, aby aj ďalšie kostoly mali možnosť využívať šablónu podľa svojich predstáv.